06.07.2022

DARICILAR KÖYÜ CAMİİ İBADETE AÇILDI.

Dazkırı İlçe Müftülüğü Darıcalar Köyü Camii Açılış Programı

Afyonkarahisar Dazkırı İlçe Müftülüğüne Bağlı Darıcalar Köyü Camii açılış programı gerçekleştirildi.

Programa, Evciler Kaymakam Vekili Burak GÜRBÜZ, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan KAZANCI, Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK, Dazkırı İlçe Müftüsü İbrahim KORKMAZ, Daire Amirleri, Dinar ve Evciler İlçe Müftüleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile Darıcalar Köyü ve çevre halkı katıldı.

2019 yılında gerçekleşen Bozkurt depreminde AFAD tarafından yıkımına karar verilen Darıcalar Köyü Camii, Darıcılar Köyü Camii ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin önderliğinde, hayırseverler ve Köy halkı tarafından yeniden inşa edildi.

İlçe Müftüsü İbrahim KORKMAZ programa katılanlara ve Darıcalar Köyü Camii İnşaatı yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yapılan dua, camii açılışı ve akabinde yapılan ikramlarla program sona erdi.