07.10.2020

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BİRLİKTELİĞİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlarla bir araya gelinmiş ve yemek ikramında bulunulmuştur.

Yapılan toplantımıza önceden planlı yoğun programları nedeniyle katılamayan İl Müftümüz sayın Sinan KAZANCI tüm personelimize haftalarını tebrik etmiş selamlarını iletmiştir.

Toplantımıza Çobanlar Belediye Başkanı Ali ALTUNTAŞ, Kocaöz Kasabası Belediye Başkanı Murat ZIBAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebu Bekir BOZKURT, Şehit Babası Salih ATASAGUN katılmış çocuğunun sağlık mazeretiyle son anda katılamayan İlçe Kaymakamımız sayın Mücahit ÖZTÜRK, personelimizin haftalarını tebrik etmiş tüm katılanlara selamlarını göndermiştir.

Program İlçemiz Işık Camii İmam Hatibi Gökhan BOYSAL’ın okuduğu Kuranı Kerim’in ardından İlçe Müftümüz Yaşar DOĞRU’nun haftanın önemiyle alakalı kısa bir sunuş konuşması ve dua ile tamamlanmıştır.

Toplantıya ev sahipliği yapan CHP İlçe başkanı, İlçemiz Diyanet Sen Sendikası Başkanı Mazhar UYSAL’ın kayınpederi Beytullah CİHAN beye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, din hizmetlerinde emeği geçen herkes için haftanın hayırlara vesile olmasını diliyoruz