29.07.2020

GÜNCEL MESELELER İSTİŞARE TOPLANTISI

İlçe Kaymakam'ı, Belediye başkanı, kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlarımızın katılımı, Müftülüğümüzün organizesiyle güncel meseleler istişare toplantısı gerçekleştirilmiş, toplantıda çeşitli meselelerin yanı sıra kurban, bulaşıcı hastalık riski, bayram namazı gibi konular ele alınmıştır.

Toplantıya sayın Kaymakamımız Fırat KADİROĞLU, Belediye başkanı Ali ALTUNTAŞ, Kurum amirleri, esnaf ve vatandaşlar katılmıştır. Toplantı İlçe Müftümüz Yaşar DOĞRU’nun Riyazüs Salihin’den bir hadis okuması ve kurban hakkında bilgi vermesi ile Başhekim Dr. Harun AYGÜN tarafından İlçemizdeki Koranavirüs hakkında sunum yapması muhtar ve vatandaşların dilek ve temennilerini belirtmesinden sonra sona ermiştir.