27.07.2020

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MEYDAN PROGRAMI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü  Şehit Aileleri ile Şehitlik Ziyareti, Mevlid-i Şerif ve Çarşı meydanında yapılan etkinliklerle anıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında şehit ailelerimizi ziyaret edilmiş olup öğle namazından önce Merkez Ulu Camiinde İlçe Müftümüz Yaşar DOĞRU ve Din görevlilerimiz tarafından mevlidi şerif okunarak tüm şehit ve gazilerimiz için duada buluşulmuştur. Akabinde İlçemiz mezarlığında ve şehit kabirleri başında Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak şehitlerimiz için dua edilmiştir.

Yatsı namazından sonra Cumhuriyet meydanında  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programı sinevizyon gösterisi ve konuşmalarla devam etti. Din görevlilerimizce Kuran-ı Kerim okunarak dua edilmiştir. 00.13 de İlçemizde ki tüm camilerden sela verilmesiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı son buldu.