13.10.2022

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİ ZİYARET EDİLDİ

Bayat Müftülüğü tarafından "Camiiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi haftası" münasebetiyle, kurumumuzdan emekli olan din görevlilerine yönelik ziyaretler devam ediyor.

Bu kapsamda İlçe Müftümüz Abdullah ASLAN beraberindeki hocalarımız ile birlikte haftanın teması olan "Peygamberimiz, Camii ve İrşat" konusu çerçevesinde emekli olan hocalarımızı ziyaret etti.İlçe Müftümüz Abdullah ASLAN uzun yıllar mihrapta ve kürsüde görev yapan hocalarımız ile hasbihal ederek daima minnetle, şükranla yad ettiğini ifade edip,sağlık ve afiyet temennisinde bulunduktan sonra hocalarımıza hediyelerini takdim etti.

Proğramın hazırlanmasında emeği geçen hocalarımız ile emekli din görevlilerimize teşekkür ederiz.