13.10.2022

Okullarımıza yönelik "Mevlid-i Nebi Programları" İcra edildi.

Bayat Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirilen Okullarımıza yönelik "Mevlid-i Nebi Programları" devam ediyor.

Bu kapsamda "Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle Hacı Ali-Kadir ÖZAKTAN İmam-Hatip Ortaokulu ve Lisesi öğrencilerine yönelik Ertuğrul Gazi Camiinde Mevlid-i Nebi programı gerçekleştirildi.Camii görevlimiz İrfan EŞSİZ, Vaiz Fatih ASTAR ve İmam-Hatip okulu hocalarımızın katılıp konuşma yaptığı proğramda öğrencilerimize Camiilerimiz hakkında bilgi verilerek öneminden bahsedildi.Proğram sonunda İrfan EŞSİZ hocamızın hazırladığı ikram takdim edildi.

Proğramın hazırlanmasında emeği geçen hocalarımız ile katılımcılarımıza ve bu nazik ziyaretlerinden dolayı İmam_Hatib okulu yönetici ve hocalarına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.