26.11.2018

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası

2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Bayat’ta

Çoşkuyla Kutlandı.

Mevlid-i Nebi Haftası İlçe Müftülüğümüzce 20 Kasım Salı günü saat 20:00 de Özel İdare Konferans salonunda kutlandı. İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan program Kur’an’ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftü V. Talha DEMİRKAYA’nın açılış konuşmaları ile devam etti. Mevlid-i Nebi programı Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali ÖZER’ in ‘’ Peygamberimiz ve Gençlik ‘’ konulu konuşması ile son bulan Mevlid-i Nebi programı vatandaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Özel İdare Konferans ve Toplantı salonunda düzenlenen programa Kaymakamımız Sayın Ahmet Nuri DEMİR’in yanı sıra İl Müftü Y. Muhammet Ali ÖZER, İlçe Müftü V. Talha DEMİRKAYA, Jandarma Komutanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü ve vatandaşlarımız katıldı. Program sonunda katılımcılara İlçe Müftülüğümüz tarafından kitap hediye edildi.