15.03.2018

İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif ERSOY’u Anma ve 18 Mart Şehitler Günü konferansı

İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif ERSOY’u Anma ve 18 Mart Şehitler günü konferans programı İlçe Müftülüğümüz tarafından Sinanpaşa Akpınar Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kutlama programı, Taşoluk Kasabası Bahçelievler Camii İmam Hatibi Mehmet KARABACAK tarafından okunan Kura'n-ı Kerim tilaveti, 27 Ağustos İlköğretim okulu öğrencisi tarafından okunan İstiklal Marşı, Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri tarfından sunulan kılıç kalkan ekibinin gösterisi ve İlçe Müftüsü Mustafa Ali MULCAR'ın açılış konuşması ile devam etti.  Program İlahiyatçı Yazar Ömer DÖNGELOĞLU’ nun “İstiklal Marşı’nın Kabulü, Mehmet Akif ERSOY’u Anma ve 18 Mart Şehitler Günü” konulu konferansı ile sona erdi.