18.09.2019

HAFIZLIK BÖLGE YARIŞMASI AFYONKARAHİSAR’DA YAPILDI

Hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında yapılan Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar İl Birincilerinin yarıştığı Hafızlık Bölge Yarışması, vatandaşların katılımıyla Afyonkarahisar İlinde yapıldı.

Kız öğrenciler için İmam Hatip Lisesi Camiinde, erkek öğrenciler için ise Mısri Camiinde gerçekleştirilen yarışmada, Kütahya Evliya Çelebi Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Karazeybek komisyon başkanı olarak görev alırken, Şuhut İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı ve Sultandağı İlçe Müftüsü Halil İbrahim Süslü ise komisyon üyesi olarak yer aldı.

Yarışmanın kızlar kategorisinde, Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Sahibül Vefa Kız Kur’an Kursu öğrencisi Aleyna Turan; erkekler kategorisinde ise Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Merkez Bölge Yatılı Erkek Kur’an Kursu Öğrencisi Ömer Savaş birinciliği elde etti.  Tüm yarışmacılara hediye takdim edilmesinin ardından yarışma sona erdi.