16.09.2019

İL MÜFTÜ YARDIMCISI ÖZER İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Afyonkarahisar İl Müftülüğümüzde İl Müftü Yardımcısı olarak görev yapmakta iken Tekirdağ İli Marmaraereğlisi İlçesine Müftü olarak atanan Muhammet Ali Özer için din görevlilerimizin ve Müftülük personelinin katılımıyla, İkbal Termal Otel’de bir veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, İl Müftü Yardımcısı Muhammet Ali Özer’in, birlikte görev yaptığı süre boyunca gayretli, özverili, sorumluluk sahibi ve özenli çalıştığını belirterek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ardından söz alan Özer, programı düzenleyenlere ve programa katılanlara teşekkürlerini sunduğu bir veda konuşması yaptı.

Veda programı, din görevlilerimiz ve personellerimizin, İl Müftü Yardımcısı Özer hakkında duygu,  düşünce ve iyi dileklerini iletmelerinin ve hediye takdiminin ardından sona erdi.