06.09.2019

Yeni Atanan İl Müftü Yardımcımız ve Diğer Personellerimiz Görevlerine Başladılar

İlimiz Müftü Yardımcılığına Sevdegül ÇEKİÇ, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğüne Hasan DEMİR, Hac ve Umre Hizmetleri Müdürlüğüne Memetnuri DURDU, Din Hizmetleri Uzmanı kadrolarına Ertuğrul DOĞAN, Murat ÇAY, Mehmet PEHLİVAN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şef'liğine Ertuğrul AKKAYA ve Müftülük Şoför kadrosuna Hasan ALTINTAŞ yeni görevlerine başladılar.

Göreve başlayan personellerimize hayırlı olması temennisinde bulunan İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU; “Tam bir ekip ruhu içerisinde birlikte diyanet hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması için çabalayacağız. Rabbim yeni görevine başlayan personellerimiz başta olmak üzere hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.