04.10.2019

Sandıklı ADRB’den Huzurevi Ziyareti

1 – 7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Sandıklı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB), Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevini ziyaret etti.

ADRB Koordinatörü Vaiz Hacer Genç, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde, siz değerli büyüklerimizi ziyaret ederek hayır dualarınızı almak ve sizlerle hasbihal etmek için burada bulunuyoruz.” dedi.

Yapılan program ve ziyaret nedeniyle Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevindekiler teşekkürlerini ilettiler. Daha program heyetin, Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevinde kalanlara çeşitli ikramların yapılmasıyla sona erdi.

Huzurevi ziyaretinden sonra  Sandıklıda eşi vefat etmiş Din Görevlisi eşlerine de ziyaret gerçekleştirildi.