23.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANS PROGRAMIMİZ İL MÜFTÜMÜZ ŞÜKRÜ KABUKÇU HOCAMIZIN KONUŞMACI OLARAK KATILDIĞI PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebeti ile İlçe Müftülüğümüz tarafından 22 Kasım Perşembe günü İhsaniye Belediye Düğün Salonunda konferans programı düzenlendi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kuran-ı Kerim okunması ve İlahiler eşliğinde devam etti.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Şükrü KABUKÇU, İlçemiz Kaymakamı Sn. Alper Taş, Belde Belediye Başkanlarımız, daire müdürleri ve çok sayıda davetli iştirak ettiler.
Programa konuşmacı olarak katılan İl Müftümüz Sn.Şükrü KABUKÇU hocamız Mevlid-i Nebi haftasının bu seneki teması olan Hz. Peygamber ve Gençlik konulu konferansını sundular.

Programa katılan tüm davetlilerimize ve halkımıza teşekkür eder, Mevlid-i Nebi Haftanızı tebrik ederiz.