08.05.2018

2018 YILI HAC HAZIRLIK SEMİNERLERİ BAŞLADI

2018 Hac Yolcularına yönelik olarak İhsaniye Müftülüğü'müzün organizesinde düzenlenen ve 3 gün sürecek olan Hac Hazırlık Semineri 07 Mayıs Pazartesi saat 09:00 itibariyle müftülük toplantı salonunda başlamıştır.

Hacca gitmeye hak kazanmış vatandaşlarımıza İlçe Müftümüz Mehmet AKARSLAN, İlçe Vaizlerimiz Mehmet Emin AKPINAR ve Melek KAYA tarafından verilen seminerde Hac sunumları ile hac ibadetinin detayları ve oralarda karşılaşılabilecek zorluklar ile çözüm yolları anlatılacak, bu sayede daha kolay ve faziletli bir hac görevi yerine getirilebilmesi için vatandaşlarımız bilgilendirilmektedir.

Yüce Allah şimdiden hac ibadetini yerine getirme heyecanı yaşayan bütün vatandaşlarımızın haclarını makbul, saylerini meşkûr eylesin. Gitmek isteyen tüm kardeşlerimize hacca gitmelerini nasip etsin.