14.11.2019

İlçe Müftümüz Faruk GÜNDOĞAN Mevlidi Nebi Haftası Münasebetiyle Bir Dizi Programlara Katıldı

İlçe Müftümüz Faruk GÜNDOĞAN "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans vermek üzere İlimiz Kızılören İlçesine gitti ve programın sonunda kompozisyon ve şiir yazma yarışmalarından dereceye giren öğrencilere hediye takdim edildi. İlçe Müftümüz konferansın ardından Kızılören Müftüsü Mustafa BİLİCİ ile hasbihal etti ve kendisine görevinde başarılar diledi.

Ardından vekâleten Müftülük görevini yürüttüğü Dinar ilçesindeki programa katıldı. Açılış konuşmasını İlçe Müftümüzün yaptığı programda AKÜ İslami İlimler Fakültesinden gelen Dr. Emin UZ "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verdi. Programın sonunda kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.