Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Kuzey Irak pençe kilit Harekat bölgesinde şehit olan kahramanlarımıza ve bu vatan için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun.
Detay

Sayın Kaymakamımız Enes Halis ile müftümüz İsmail Yılmaz Dinar Ulu Cami'de sergilenen kutsal emanetleri ziyaretlerde bulundular.
Detay

ÇEDES projesi kapsamında Nedim Turan İlkokulu, Şehit Hüdai Çınar Ortaokulu, Şehit Atakan Birgül Lisesi, Şehit Osman Öz Ortaokulu, ve Doktor Sadık Ahmet İlkokulunda toplam 37 sınıfımızda yardımlaşma ve merhamet konulu konferans verildi.
Detay

Müftümüz İsmail YILMAZ Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Afyonkarahisar İl Müftüsü olarak atanan Lütfü İMAMOĞLU hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.