05.10.2017

Şehidimiz Sözleşmeli Piyade Er Abdil Kılınç Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu Şehit olan Sözleşmeli Piyade Er Abdil Kılınç dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Bolvadin Çarşı Camii önünde düzenlenen cenaze törenine, Şehidimizin yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vali Mustafa Tutulmaz, Milletvekilleri, askeri erkan, il müdürleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimiz Sözleşmeli Piyade Er Abdil Kılınç’ın cenaze namazı öncesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz şehidimizin annesi, babası ve yakınlarına başsağlığı dilediler.

Şehidimiz Sözleşmeli Piyade Er Abdil Kılınç’ın cenaze töreninde ilk olarak şehidimizin özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimizin naaşı vatandaşlarımızın omuzlarında tekbir getirilerek Bolvadin ilçemize bağlı Karayokuş Köyünde hazırlanan mezarlığa defnedildi.