08.08.2017

Hac Kafileleri Tanışma ve Bilgilendirme Toplantıları Başladı

2017 Yılı Hac Organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile hacca gidecek hacı adaylarımızın kafilelerinin oluşmasının ardından bilgilendirme ve tanışma toplantıları başladı.

Her kafile kendi arasında toplantı yaparak, hem tanışmak hem de yolculuk esnasında dikkat edilmesi gereken hususlarda tekrar bilgilendirmek amacı ile bir araya gelmektedir.

Bugün tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapan kafileye İl Müftümüz Şükrü Kabukçu’da iştirak etti. Hacı adaylarına hitap eden İl Müftümüz, kazasız bir şekilde haclarını tamamlayarak selamet içerisinde yurda dönmeleri için dua etti.

Bu yıl ilimizden 1484 hacı adayımız hacca gidecek olup, Diyanet İşleri Başkanlığı ile hacca gidecek ilk kafile 18.08.2017 günü dualarla uğurlanacaktır.