23.02.2017

Türkiye Diyanet Vakfı Hizmetleri Tanıtımı Gerçekleştirildi

TOBB İmam-Hatip Lisesi konferans salonunda İlimiz ve İlçelerimizde görev yapan Cami görevlilerimize Türkiye Diyanet Vakfı hizmetlerinin sunumu yapıldı.

Program İl Müftümüz Şükrü Kabukçu’nun açılış konuşması ile başladı. İl Müftümüzün ardından İlimizde bulunan Türkiye Diyanet Vakfı 2. Başkanı Mazhar Bilgin görevlilerimizle bir araya geldi. Göreve ilk başladığı yıllardaki anılarından bahseden 2. Başkan Mazhar Bilgin, Türkiye’nin mazlum ve mağdur ümmete umut ışığı olduğunu, Türkiye Diyanet Vakfının bu yöndeki hizmetlerinin son derece önemli olduğunu belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfınca Kur’an-ı Kerimin dünya üzerinde konuşulan bütün dillere tercümelerinin yapılmaya başlandığını, adeta “Kur’ansız Dil Kalmasın” seferberliği başlatıldığını görevlilerimizle paylaştı.

Mazhar Bilgin Hocamız’ın ardından Türkiye Diyanet Vakfı Şubeler Müdürü Yavuz Kocamış görevlilerimize geniş kapsamlı bir sunumda bulundu.