28.09.2016

J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek Dualarla Uğurlandı

Şırnak-Van karayolunda PKK'li teröristlerle girilen çatışma sonucu şehit düşen J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek, İmaret Camiinde kılınan cenaze namazının ardından yapılan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Törene, şehidimizin yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım, Milletvekilleri, askeri erkân, il müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimiz J. Astsb. Çvş. Yunus Çiçek’in cenaze töreninde ilk olarak özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Astsb. Çvş. Yunus Çiçek’in naaşı törene katılanların omuzlarında tekbirler eşliğinde Garnizon Şehitliğine defnedildi.